Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj 
Nincsnenek tételek a kosárban.

Táplálkozás-Beállítás™ Freyagena Bio-immunorost komplex


Táplálkozás-Beállítás™ Freyagena Bio-immunorost komplex

Szabadalmaztatott, vízben oldódó rostokat tartalmazó termékünk túl azon, hogy támogatja az egészséges immunrendszer fenntartását, elsősorban a bélrendszer egyensúlyának megőrzését célozza igen komplex módon (bélflóra, bélfal épsége, rendszeres bélmozgás). A megfelelő rostok komplexen járulnak hozzá egészségünk fenntartásához. Az egészséges táplálkozás részeként a prebiotikumok szinergikusan és szelektíven táplálják a probiotikus baktériumtörzseket.

A termék összetevőit a GAL és a Táplálkozás-BeállításTM szakmai támogatásával és ajánlásával választottuk ki, a rendelkezésre álló legfrissebb orvos- és élelmiszerbiológiai kutatások figyelembe vételével. További különlegesség, hogy az elfogyasztott prebiotikus rostok segítségével bélbaktériumaink úgynevezett rövid láncú zsírsavakat (SCFA) állítanak elő, melyek figyelemre méltó módon javítják egészségünket. Termékünkben felhasznált szenegáli acacia (arabmézga) elsősorban a Lactobacillus, a részben hidrolizált guar pedig a Bifidus törzseket táplálja. A gondosan összeállított keverék esetében nagyon fontos még hangsúlyozni, hogy más termékekkel ellentétben (mint például az inulin és egyéb oldható rostok) a fermentáció lassan és kíméletesen zajlik a bélben, így szinte teljesen elkerülhető a kellemetlen puffadás vagy egyéb emésztési panasz megjelenése. A Bio-immunrost-komplex összetevői a legideálisabb prebiotikus rostszálakat tartalmazza, melyek előkelő résztvevői a jövő mikrobiom kutatásainak. Szakmai céljaink fényében a rostkomplex teljes mértékben alkalmas alacsony FODMAP-, SCD-, (neuro-)autoimmun vagy SIBO étrendekben történő alkalmazásra, valamint allergizáló összetevőt sem tartalmaz.

Fogyasztási javaslat: napi 2 x 3-4 gramm (púpos teáskanálnyi) adag folyadékkal elkeverve. Bizonyos esetekben 4-5 teáskanál is használható, hiszen nagyobb dózisok is jól tolerálhatóak. Ideális dózisa egyénileg 4-16 gramm közötti; két részre osztva. Gyermekeknek testsúly-arányosan. A rostkomplex nem befolyásolja az italok ízét, így egyszerű megoldást kínál a rostbevitel növelésére. Könnyen feloldódik, miközben megtartja eredeti rosttartalmát. Adott esetben Galactooligoszacharidokkal (pl. Bimuno) is remekül kombinálható.

Amennyiben szívesen olvasna még a termék alapanyagainak tulajdonságairól és ezen tulajdonságok tudományos hátteréről, úgy lejjebb a "Tudományos háttér" menüpontban nyílik lehetősége erre.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
1
( 5 )
1.
2022.07.10 18:38
 - Gurzó Brigitta
Édesanyám 93 éves, gyomorpanaszai miatt vizsgálatra ment.
2021.09.13-án a gasztroenterológus főorvos daganatot észlelt, ezért biopsziát végzett, amit szövettanra küldött. A kórszövettani lelet szerint (epe reflux következtében kialakult) kiterjedt gyomor, ill. emésztőcsatorna metaplasia-t (más típusú hámsejteket) azonosítottak. Rosszindulatú daganat (malignitas) nem volt bizonyítható, de „klinikai gyanúja” miatt a további követést javasolták.

Szerettem volna édesanyámnak valahogy segíteni. Úgy gondoltam, ha a bélrendszere, az immunrendszere rendben van, az jó hatással lehet a gyomrára is.
Flóra rost komplex volt otthon, eleinte azt adtam neki, és Multivitamint rendeltem. (Utóbbit később abbahagyta, ő ezt valamiért „erősnek” érezte).

Február elején „Táplálkozás-Beállítás™ Freyagena Bio-immunorost komplex”-et vettem neki. Ezt azóta is, azaz most már TÖBB, MINT 3 HÓNAPJA, MINDEN NAP szedi. Első tapasztalata az volt, hogy a kellemetlen gyomor felfúvódásai elmaradtak.

A következő mintavételre (biopsia) 2022.05.23-án került sor.
A kórszövettani lehet szerint a gyomornyálkahártyán SE GYULLADÁS, SE FERTŐZÉS, SE ROSSZINDULATÚ DAGANAT nem volt található.
A gasztroenterológus főorvos csodálkozva nézte a leleteket. Azt mondta, nem tudja megmagyarázni, hogy mitől, de édesanyám gyomra (a jelenleg is fennálló epe reflux ellenére) teljesen rendbe jött, a NYÁLKAHÁRTYA TELJESEN ÉP.
Kérdeztem, hogy a GAL-készítménynek (rost komplex) lehetett-e rá hatása?
(Ugyanis az elmúlt időszakban semmilyen más változás - életmód, táplálkozás, gyógyszerek stb. - nem történt.)
A főorvos azt mondta, elképzelhető, mert valami hatással volt, de MÁS MAGYARÁZATOT Ő SEM TUD ADNI.
Édesanyám korábbi betegsége megszűnt, semmilyen további vizsgálatot nem igényel!

KÖSZÖNÖM GAL!!!