Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj 1 690 Ft
Nincsnenek tételek a kosárban.
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex
GAL C-komplex

GAL C-komplex

Cikkszám :
GAHUKT01
Normál ár:  4 190 Ft
-10%
HŰSÉGPROGRAM ÁR 
Hűségprogram ár:
-10%
3 771 Ft

GAL C-komplex, 1333mg C-vitamin, 100mg szőlőmag- és héjkivonat + 200mg bioflavonoid x 45 adag

Nagy dózisú C-vitamin és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek.

E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában. A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata,  a BioPerine® a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.

Adagolás: Napi 2 x 1 db kapszula étkezéskor. Legjobb elosztva a nap folyamán, azaz étkezésenként 1 db, de egyszerre is beszedhető mind a 2 db.

Amennyiben szívesen olvasna még a termék alapanyagainak tulajdonságairól és ezen tulajdonságok tudományos hátteréről, úgy lejjebb a "Tudományos háttér" menüpontban nyílik lehetősége erre.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Termékek >Termékek
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Nyomtat
Kérdés a termékről
Tudományos háttér
Vélemények
Összetevők
Tulajdonságok
Gyakori kérdések
Tudományos háttér

Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt fogékony és érdeklődő Olvasók megfelelő tájékoztatására. Ez eladásösztönző célt nem szolgál, a termék megvásárlására nem buzdít. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták! Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.

C-vitamin

  • Csökkenti a megfázás időtartamát és sportolóknál a megfázások gyakoriságát is.
  • Fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintjét.
  • Gyulladáscsökkentő hatású.
  • Fokozza a csontsűrűséget és a kollagén szintézist, a bőr feszességét.
  • Jó hatású a szív- és érrendszerre.
  • Enyhíti a fáradságot.


Citrus-bioflavonoidok (heszperidin)

  • Hatásosan fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintet, ezáltal az erekre jó hatású.
  • Diozminnal együtt jó hatású viszérre és aranyérre, kezelésükre eredményesen használják.


Vörösszőlő magjának és héjának kivonata:

  • Fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintet, ezáltal jó hatással van az erekre.
  • Jó hatású viszérre, keringésre.
  • Étkezés előtt bevéve csökkenti a keményítők felszívódását, így az étel glikémiás indexét, felszívódó szénhidrát- és kalóriatartalmát is.
  • Erős általános gyulladáscsökkentő hatás.
  • Fokozza a bélflóra diverzitását (javítja a bélflórát).
  • Erős antioxidáns.
  • Szépíti a bőrt, csökkenti a ráncokat.


BioPerine®:

  • Fokozza számos hatóanyag, mikro- és makrotápanyag hasznosulását.


A C-vitamint (aszkorbinsavat) nem kell különösebben bemutatni senkinek, fontosságával mindenki tisztában van. A mai élelmiszerekből nehéz fedezni a megfelelő mennyiségben. Előnyös hatásai csak napi 500 mg fogyasztása felett mutatható ki, ám ennek fedezése még magas C-vitamin tartalmú gyümölcsökből, zöldségekből is nehézkes.Az étrend kiegészítésére használt C-vitamin ugyan megegyezően szívódik fel, mintha azt élelmiszerekből vettük volna magunkhoz, azonban a magas C-vitamin tartalmú zöldségekben, gyümölcsökben sok egyéb hasznos anyag is megtalálható. Ezek szinergikus hatásúak a C-vitaminnal vagy éppen elnyújtják a felszívódását, sőt még regenerálni is képesek lehetnek a már szervezetünk által antioxidánsként elhasznált C-vitamint és így azt újra és újra hasznosíthatjuk, mintha újra és újra újabb adag C-vitamint szedtünk volna be. Ilyen, a C-vitamin hatását segítő összetevői az élelmiszereknek a bioflavonoidok és antocianidok.

A C-vitamin-komplex készítményünkkel a cél az volt, hogy az élelmiszerekben megtalálható, a C-vitaminnal szinergikus hatású komplex készítményt hozzunk létre, hiszen nem véletlen található meg a C-vitamin többnyire ezekkel a vegyületekkel együtt a természetben. Termékünkben a C-vitamint nagy mennyiségű citrus bioflavonoidokkal és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatával kombináltunk. Mind a citrus bioflavonidok, mind a vörös szőlő mag- és héj-kivonatokban lévő antocianidok szinergikus hatásúak a C-vitaminnal. A vörös szőlő ezen kivonatai ráadásul képesek C-vitamin szedése nélkül is fokozni a szövetek C-vitamin szintjét a regenerálása által.

Mindezek mellett a feketebors egy szabadalmaztatott kivonatát, BioPerine®-t is tartalmaz, mely bizonyítottan fokozza a C-vitamin hasznosulását, ahogy a termékünkben lévő egyéb szinergista hatóanyagokét is. Ez azért is fontos, mert a nagyobb (hatásos) dózisú C-vitamin felszívódása enélkül nem megfelelő. A megfelelő felszívódáshoz a C-vitamint a nap folyamán eloszlatva, kis dózisokban kellene folyamatosan szedni, ami elég kényelmetlen lenne. Az elnyújtott felszívódást biztosító készítmények pedig sok mesterséges anyagot tartalmaznak.

 

Forrásirodalom: Examine.com
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők

Tulajdonságok

- Allergénmentes
- Gluténmentes
- Tojásmentes
- Szójaallergén-mentes
- Tejtermék- és laktózmentes
- Kén-dioxid-mentes
- Cukormentes
- GMO-mentes
- Vegetáriánus
- Vegán

- OGYÉI notifikált termék
- TÜV / ISO 9001:2015 minősített gyártási folyamat
- FSC minősített papír-alapanyag
- Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás
- 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

Zöld: A termék rendelkezik a leírt tulajdonsággal
Piros: A termék nem rendelkezik a leírt tulajdonsággal

Gyakori kérdések
Milyen ellenjavallatai vannak a termék fogyasztásának?

A termék mindenki számára biztonsággal fogyasztható.

Túl nagy a kapszula mérete számomra és nem tudom lenyelni. Van más mód is a bevételére?

A porkapszulák két részből állnak, így könnyen szétszedhetőek és folyadékba vagy ételbe keverhető a tartalmuk.

Röviden és érthetően a C-vitaminról

A skorbutot már jóval a C-vitamin felfedezése előtt megfigyelték; a hosszú tengeri hajóutak során gyakori volt, hogy a tengerészeknek több mint a fele odaveszett az út végére. A skorbut tünetei közé tartozott a gyulladt, vérző fogíny, a különböző ízületi és bőrproblémák, valamint a fáradtság és a rossz közérzet.
Tovább...

Ezért érdemes C-vitaminban gazdag ételeket fogyasztani

A C-vitamint mindenki ismeri; természetes ételeink közül a zöldségek és a gyümölcsök tartalmazzák, habár kisebb mennyiségben némelyik állati eredetű élelmiszerben is megtalálható. Az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő, amit főleg immunerősítőként használnak, de rengeteg biológiai folyamatban kulcsfontosságú a szerepe.
Tovább...

Vs.: Természetes - Mesterséges C-vitamin

A C-vitamin 1930-as évekbeli felfedezése óta számtalan vita folyt azzal kapcsolatban, hogy pontosan mennyit érdemes fogyasztani belőle, valamint, hogy van-e különbség a természetes ételekben található és a mesterségesen előállított C-vitamin között.
Tovább...

Nem tudsz megfelelően koncentrálni? A C-vitamin lehet az egyik megoldás!

A mai világban nem könnyű egy feladatra koncentrálni, hiszen rengeteg dolog van, ami azonnal elterelheti a figyelmünket, ez pedig jelentősen csökkentheti a teljesítményünket.  
Tovább...

C-vitamin-szükségletünk magasabb lehet, mint gondolnánk

Egy nagyon régi, 1944-ben végzett kutatás eredményeihez vezethető vissza az az általánosan elfogadott ajánlás, hogy naponta mindössze 10 mg C-vitamin elegendő a skorbut megelőzéséhez. Ebben a kutatásban a C-vitamin megvonásának tüneteit tesztelték, hogy kiderítsék, mennyi a minimálisan elegendő mennyiség, mivel a háború alatt szűkösek voltak a készletek.
Tovább...