Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj Ingyenes
Nincsnenek tételek a kosárban.

Hűségprogram

Tisztelt Vásárlónk! 

A Hűségprogrammal szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket Vásárlóink felé, akik mellettünk állva részesei, segítői munkánknak. A kutatásban, fejlesztésben, valamennyi megszülető GAL termékben ott van ez a hozzájárulás.

Hűségprogramunk keretében az eseti kuponhasználat nélkül leadott első rendelését követően a jövőben 10% kedvezményt biztosítunk Önnek, minden a gal.hu oldalon kapható termék árából. A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges. Amikor csak visszatér, ez a kedvezmény várja majd, amely nem kötődik rendelési gyakorisághoz és értékhatárhoz sem. 
A program visszavonásig érvényes.

Köszönjük eddigi bizalmát is, és mindig szeretettel várjuk a gal.hu oldalain!

-----

Figyelem! A korábbi hűségprogramunkba (korábbaikban: partnerprogram) való bekerüléshez 50 000 forint elköltése volt szükséges a vitaminvilag.hu (mára gal.hu) rendszerében. Akik a korábbi hűségprogram időszaka alatt 50 000 forint felett költöttek (így már korábban be is kerültek a korábbi hűségprogramunkba) automatikusan részesei a most aktuális hűségprogramunknak is.

Azoknak akik korábban nem érték el az 50 000 forint teljes költést még minimum egyszer vásárolniuk szükséges, bármilyen értékben. Az új hűségprogram bevezetésekor megpróbáltuk ezen vásárlókat is bevonni a programba, ám nem jártunk sikerrel, a megértésüket köszönjük. 

Második vásárlás során csak abban az esetben jár a hűségprogram kedvezmény, hogy ha az előző, regisztráció után leadott vásárlás sikeresen lezárult, azaz azt megelőző rendelés kifizetése után átadásra került.