Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj Ingyenes
Nincsnenek tételek a kosárban.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Black Friday napján leadott megrendelések feldolgozási és kiszállítási ideje a megszokototthoz képest hosszabb ideig tarthat. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Figyelem: Amennyiben a termékekkel kapcsolatban van általános kérdése, úgy az adott termék oldalán, a "Gyakori Kérdések" fülön találhat válaszokat. 

Ezen az oldalon a legalaposabban, mindeközben a lehető legrövidebb módon próbálunk meg választ adni a gyakran felmerülő kérdésekre. A sorrend felállítását a kérdések beérkezésének gyakorisága határozta meg. 

Tartalomjegyzék
1. Rendeléssel és fizetéssel kapcsolatos kérdések
2. Szállítással kapcsolatos kérdések
3. Termékinformációval kapcsolatos kérdések

Rendeléssel és fizetéssel kapcsolatos kérdések

Milyen módon tudok fizetni?
gal.hu oldalon leadott megrendeléseket:
- Azonnal kifizetheti a SimplePay rendszerén
keresztül.
-
Megvárhatja a kézbesítést, és a GLS futárnak is fizethet készpénzzel vagy bankkártyával.
-
Személyes átvétel esetén, a Sajó utcai telephelyünkön is lehetősége nyílik készpénzes és bankkártyás fizetésre.

Fizethetek bankkártyával a GLS futárnak? 
Igen, de nagyon ritkán előfordul, hogy erre nincs lehetőség. Amennyiben biztos benne, hogy kizárólag bankkártyával tud majd fizetni, kérjük, jelezze igényét a futár számára azon a telefonszámon, amit a GLS küld majd a kézbesítést megelőzően.

Sikertelen SimplePay fizetés esetén átutalással hogyan tudok fizetni?
Rendelése az OTP SimplePay rendszerében indított, ám sikertelen tranzakció miatt vált automatikusan törölt megrendeléssé.
Ahhoz, hogy véglegesíteni tudja
rendelését, illetve, hogy a rendszer számlát tudjon létrehozni a megrendeléséhez, kérjük, hogy adja le újból a rendelést. 

Az utánvéttel történő megrendelés milyen plusz költséggel jár?
A GLS
futárnál történő utánvétes fizetés nem jár plusz költséggel, csak a szállítási díjat és a termékek árát szükséges kifizetni. 

 

Szállítással kapcsolatos kérdések

Rendelhetek GAL vitaminokat külföldre?
A gal.hu webáruházból sajnos nem. Amennyiben szeretne külföldre címre rendelni, ide kattintva talál bővebb leírást annak menetéről. 

Regisztrációnál megadtam egy magyarországi címet, de én mégis külföldre kérném a rendelést.
Sajnáljuk, de így érvénytelen a megrendelése, amit sajnos nem tudunk feldolgozni. Amennyiben szeretne külföldi címre rendelni, írja meg nekünk elérhetőségeitrendeles@gal.hu e-mail címre. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és kitaláljuk a legjobb megoldást arra, hogy minél gyorsabban és költséghatékonyabban juthasson a megrendelni kívánt GAL vitaminokhoz. 

Mennyibe kerül a szállítás, amennyiben...?
Belföldi csomagküldés esetén a GLS vagy MPL Futárszolgálat szállítja házhoz a csomagjainkat. A szállítás díját a csomagok  mérete és súlya határozza meg, amely függ a megrendelt termékek mennyiségétől és tömegétől. Amennyiben valamilyen egyedi igénye van (külföldre szállítás, túlsúlyos csomagok) minden esetben ahhoz szabott, egyedi árajánlatot küldünk.

Termékinformációval kapcsolatos kérdések

Figyelem: Amennyiben a termékekkel kapcsolatban van általános kérdése, úgy az adott termék oldalán, a "Gyakori Kérdések" fülön találhat válaszokat. 

Szedhetem a terméket, amennyiben...?
A termékek fogyasztásával kapcsolatban az 
ugyfelszolgalat@gal.hu e-mail címen keresztül tudunk tájékoztatást adni. Mindemellett kérjük, hogy ha rendelkezik valamilyen alapbetegséggel, akkor az étrend-kiegészítő fogyasztásának tervéről konzultáljon orvosával is. 

Adagolással kapcsolatban lenne néhány kérdésem, kihez fordulhatok?
A termékek adagolásával kapcsolatos legtöbb információ az adagolás-kalkulátor használatával érhető el, amelyet a felső menüsorban talál, vagy ide kattintva nyithat meg. 

Súlyos betegség tüneteit érzékelem, milyen terméket javasolnak? 
Elsősorban azt javasoljuk, hogy keresse fel háziorvosát, vagy ha ismert betegsége
van, fáradjon el a megfelelő szakrendelőbe. Amennyiben nem bízik háziorvosában, évente egy alkalommal, indoklás nélkül szabadon választhat egy másikat úgy, hogy el sem kell mennie a korábbi háziorvosához.

Milyen vitaminokat ajánlanak gyermekek számára?
Erről az ugyfelszolgalat@gal.hu e-mail címen tudunk tájékoztatást adni. 

Vegán? Mentes? Környezetbarát? 
Minden hasonló információ megtalálható a termékhez tartozó képgaléria alatt, ill. ezt összegyűjtöttük egy Terméktulajdonság Mátrixban is, amely ide kattintva érhető el.

Újrahasznosítható a csomagolás?
Mi is törekszünk arra, hogy környezetbarát megoldásokat alkalmazzunk, amelyekről részletesen írunk a 
zold.gal.hu oldalunkon. Ott többek között egy újabb GYIK is fellelhető, ahol a környezettudatosságunkkal kapcsolatos kérdéseket és az arra adott válaszainkat gyűjtjük.