Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj Ingyenes
Nincsnenek tételek a kosárban.

Felületeink

Info[ormány]gal.hu 
Szívesen válaszolunk minden termékünket érintő kérdésre a fent jelzett e-mail címen. Mielőtt azonban kérdezni szeretne, érdemes átböngészni a szabogalbence.hu oldalt, ahová minden tartalmat kereshető formában töltöttünk fel!

GAL Facebook
Szabó Gál Bencével minden évben készül egy "sorozat", aminek az összes részét Facebookon osztjuk meg először! Facebook oldalunkon csak olyan hirdetéseket teszünk közzé, amik a cég fejlődésében mérföldkőnek számítanak és a vásárlóinkat is érdekelhetik, így ez a felületünk is az izgalmas tartalmak gyűjtőhelye marad.
A facebook oldalunk erre található!

GAL Instagram
Oldalunkon nem kizárólag a látványra figyelünk, hanem igyekszünk rajta keresztül minél több érdekes információt nyújtani. Mindezt úgy, hogy folyamatosan figyeljük látogatóink visszajelzéseit, így fejlesztve egy olyan csatornát, ahol mindenki számára hasznos tudásról és tapasztalatokról folytathatunk eszmecserét, vagy csak szimplán gyönyörködhetünk ezek sokszínűségében.
Az instagram oldal elérése erre található! 

GAL Értékes hírlevél
"Ezentúl is havonta csak egy hírlevelet fogunk küldeni, és semmi locsogás." Ezzel a sorral zárjuk minden hírlevelünket. Minden hónapban egy alkalommal küldünk hírlevelet, és azt is csak akkor, hogy ha úgy gondoljuk: érdemes. Ha nem érdemes, akkor nem küldünk.
Feliratkozni a hírlevélre az oldal alján lehet!

Zöld.Gal.hu
Minden ami GAL és Zöld. Zöld fejlesztéseinkről itt írunk szélesebb terjedelemben
Itt található a zöld.gal.hu! 

GAL Spotify
Érdemes kipróbálni lejátszási listáinkat, amelyeket folyamatosan bővítünk. Minden elkészült válogatásunkat több alkalommal, több munkatársunk is teszteli, hogy valóban egy izgalmas/különleges végeredmény kerüljön hallgatóink füle mellé.
A lejátszási listák erre találhatóak!

Szabó Gál Bence Webináriuma
Szabó Gál Bence a GAL termékek fejlesztője, de e fórumán a cégünktől ellépve, kutatói minőségében szerepel. Havonta egy alkalommal válaszol élőben az érdeklődők kérdéseire a szabogalbence.hu oldalon, persze akár a GAL termékeket illetően is, de jellemzően azoktól a tudomány cégünktől független, általa feltárt, bebarangolt területei felé kanyarodva. A műsor pontos idejéről rendszerint Facebook oldalunkon, ill. hírlevelünkben adunk tájékoztatást.
A csatorna ide kattintva érhető el!

Szabogalbence.hu és YouTube
A szabogalbence.hu oldal nem csak a Szabó Gál Bence Webinárium felülete, hanem a műsor archívuma is egyben. Emellett ide töltjük fel az összes korábban felvett előadást, rádióműsort és minden egyéb médiatartalmat. Jelenleg is több száz "adás" érhető el az archívumban. Bence ezekben is magánszemélyként, a tevékenységét a cégünktől függetlenül végző kutatóként szerepel.
Az YouTube oldal itt érhető el!
A szabogalbence.hu oldal pedig itt!