Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj Ingyenes
Nincsnenek tételek a kosárban.

GAL UC-II® Porc-komplex


GAL UC-II® Porc-komplex

GAL UC-II Porc-komplex, 2 havi adag, 60 kapszula 

A termék leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag.

Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez, az ún. Peyer-plakkokhoz.

Az UC-II®-t számos klinikai vizsgálatban használták nagy sikerrel, 40 mg-os dózisban. Emellett egy Chondractiv® néven szabadalmaztatott másik csirkeszegycsontporc-kivonatot is tartalmaz. Ez részben hidrolizált (előemésztett) formában tartalmazza a II-es típusú kollagéneket, de emellett többek közt hialuronsavat, kondroitint és egyéb aminoglikánokat is tartalmaz, méghozzá a csirkeporc természetes, extra-celluláris-mátrixának részeiként, így nem összehasonlíthatóak az izolált hialuronsav- és kondroitin-szulfát-alapanyagokkal. Organikus bambuszrügyből nyert szilíciumot is tartalmaz a termékünk, ahogyan C-vitamint és Curcugreen® teljes spektrumú kurkuma-kivonatot is, amelyről klinikailag bizonyított, hogy még a 95% kurkumin-tartalmú kurkuma-kivonatoknál is min. hétszer jobban hasznosul.

Adagolás: Mindennap este, lefekvés előtt, éhgyomorra vegyen be
1 db kapszulát.

Amennyiben szívesen olvasna még a termék alapanyagainak tulajdonságairól és ezen tulajdonságok tudományos hátteréről, úgy lejjebb a "Tudományos háttér" menüpontban nyílik lehetősége erre.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Vélemény írása a termékről
(Regisztrációhoz kötött)
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
1
( 5 )
1.
2022.02.22 09:20
 - Csilla Virág Cserményi
Amikor elkezdtem szedni a porckomplexet, a karjaimat alig tudtam megemelni. Ha valahogy meg is emeltem, forgatni nem tudtam őket. A végén már a gitárt is alig tudtam pengetni.

Minden éjjel többször ébredtem arra, hogy az a vállam, amelyiken fekszem, nagyon fáj, és a karom annyira elzsibbadt, hogy nem tudom mozgatni. Sokszor csak úgy tudtam megfordulni, hogy a másik kezemmel megfogtam az alul lévő kezemet, és átemeltem.

Testszerte macskásodtak az ízületeim, nehezen álltam fel az ágyból. Az ujjízületeim is egyre inkább voltak reggelente elgémberedve. A térdem is fájni kezdett.

43 éves vagyok, nem 73. Elkeserítő volt.

Az egész egy tartós edzés során kezdődött, amikor a vállaimat túlterhelhettem. Fokozatosan lett egyre több ízületi problémám.

Vérvizsgálat nem mutatott ki semmit, a reumafaktor teljesen rendben volt, a háziorvosom pedig tanácstalan. Azt mondta, biztos a hideg.

Ez volt december végén.

Aztán hallottam Bence podcastját erről a termékről, és megvettem.

Most 53 napja szedem, még nem fogyott el teljesen az első adag. Sosem ébredek éjjel vállfájdalomra, nagyon ritka a zsibbadás. Az ujjaim nem duzzadtak, nem gémberednek.

A vállam mozgástartománya sokkal nagyobb, mint volt. Nem okoz gondot felemelnem a kezem, és körbe tudom forgatni a karjaimat, ahogy vízszintesen magam mellett tartom őket.

Még nem a régi teljesen, még a gerincemnek kell idő reggel, hogy kiegyenesedjen, de így február végefelé, nem egészen 2 hónap alatt több évnyi szenvedés múlt el. Okkal remélem, hogy a második doboz végére visszanyerem a vállam teljes mozgástartományát, és az összes ízületem megkönnyebbül.

(És ha esetleg mégsem, ez akkor is óriási.)