Menü
Fiókom
 
  • Regisztráció
  • Fiókom
KOSÁR
Szállítási díj Ingyenes
Nincsnenek tételek a kosárban.

Kedves Vásárlóink, Barátaink!

10 év mindannyiunknak sok idő, és milyen szép, ha fejlődés, élményekben gazdagodás, bölcsebbé válás, családban, közösségben megélt szeretet tölti meg.

Talán nehéz felidézni tíz évre visszanyúló emlékeket, de nekünk van olyasmi, amit biztosan soha nem feledünk, miközben rá időről időre jóleső érzéssel gondolunk; tudjuk, hogy honnan, s milyen céllal indultunk. Szabó Gál Bence alapítónk a szinte még gyermekkorában támadt vonzalmától és érdeklődésétől indíttatva kezdte a kis vállalkozását, mögötte a szülei és testvére azóta is erősödő támogatásával. A téma iránti rajongása miatt könnyed fáradozással, azóta sem nyugvó kutatási kedvvel a legjobb étrendkiegészítő-termékeket akarta megalkotni. Azóta lett egy máig is bővülő palettánk, és temérdek szívet melengető, bennünket a munkánk minden pillanatában erősítő visszajelzést kapunk, s már ezért is őrizzük olyan tudatosan, eltökélten az immár 10 évessé lett küldetésünket.

Egy vállalkozás sikerességét egyszerű volna számokkal mérni, de nekünk sokkal fontosabb, hogy azok mögött mi áll valójában - mi a siker lényege? Önök. Van mire közösen emlékeznünk, és mi lehetne értékesebb megerősítés, mint a vásárlóink bizalma az egyik legfontosabb dologban, a szeretteik egészsége megóvásában, támogatásában. Szívből köszönjük, s a jövőben is minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt megszolgáljuk, rá érdemesek maradjunk.

A szomorkás őszi novembert szeretnénk idén a 10. eltelő évünkről megemlékező olyan apróságokkal színesíteni, vidámabbá tenni, amelyekben önökkel osztozhatunk. Ha figyelik a házunk táját ebben a hónapban, olyasmikkel is találkozhatnak, amiket kifejezetten erre az ünneplő-megemlékező időre szántunk és készítettünk szeretettel.

Köszönjük önöknek az elmúlt 10 évet!

- a GAL munkatársai
2020. 11. 05.